• CREATIEVE OPLOSSINGEN


    Als ADD’er komt (onder druk van een deadline) mijn creativiteit juist tot recht. En levert het vaak een vernieuwende invalshoek op en kom ik met originele oplossingen!
  • PROFESSIONEEL ADVIES


    Goede aanwijzingen, meedenken en coachen waar nodig. Kwaliteit en mee tot het eind, pas als u tevreden bent ben ik klaar. En dit advies is helemaal gratis!
  • DUIZENDPOOT


    Illustratie, fotografie, film, analoog of digitaal. Ik ben van alle markten thuis. Dit zorgt ervoor dat ik alle mogelijke ideeën kan toepassen in je ontwerp om zo tot het beste eindproduct te komen. 

PRINT
        WORK

Bij drukwerk: Belangrijk voor je huisstijl of andere reclame uitingen is dat alles druk klaar is. Dit lever ik ook zo aan. 
Posters, flyers, stickers, visite kaartjes etc. Zodra het ontwerp aan jouw wensen voldoet, gaat het naar de drukker voor een proefdruk. Aan de hand van de proefdruk kun je beoordelen of het ontwerp helemaal naar wens is. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog worden doorgevoerd. Het idee is dat na het aanleveren van het
product, je mij nooit meer nodig hebt. (op toekomstige opdrachten na dan ;))

YAYY, HET EINDPRODUCT

Na het goedkeuren van de proefdruk óf het digitale concept ontvang je een factuur voor de resterende kosten. Nadat deze factuur is voldaan, wordt de gehele opdracht gedrukt en/of digitaal opgeleverd. En kan jij tevreden verder met je eindproduct!

CLIENTS

World animal protection  Flevosap Paaspop Paleis het Loo Lumen Lineas Grizzlynaut HKU feesten ROC Aventus RudyRuud productions 48 Hrs Bill’s Bike Tour Ongekende spuiten ScribbLinn Smeerboel festival Strafwerk Beshured La Rêve Festival Festival De Fusie Neighbors Insight theater Bakkerij van der Wal Jolink etc.