Ben jij op zoek naar een ontwerp waar je helemaal achter staat? Die echt past bij jou en de identiteit van je bedrijf? Jouw wensen staan bij mij met stip op nummer één. Samen met jouw kernwaarden en met goede communicatie vertaal ik deze naar een krachtig ontwerp.
Wat mij onderscheid van de rest is vooral mijn creativiteit. Dit is ook mijn sterkste kant naast mijn diversiteit. Mijn interesse is erg breed en ben een echte jack of all trade.  Ik ben dan ook in alle markten thuis en neem dit allemaal mee in het bedenken van het ontwerp.
Ik denk met je mee en betrek je bij het ontwerpproces vanaf het begin. Met een strak, verrassend ontwerp als resultaat. Naast advies kun je bij mij o.a. terecht voor een logo, huisstijl, re-branding van je merk, flyers, (visite) kaartjes en uitnodigingen. Omdat ik ook illustreer, fotografeer en video’s maak is elke optie een mogelijkheid bij mij en hoef je geen externe designers in te huren. Met mij ben je meteen klaar!


  • Creatieve oplossingen


    Als ADD’er komt (onder druk van een deadline) mijn creativiteit juist tot recht. En levert het vaak een vernieuwende invalshoek op en kom ik met originele oplossingen!

  • Professioneel advies

    Goede aanwijzingen, meedenken en coachen waar nodig. Kwaliteit en mee tot het eind, pas als u tevreden bent ben ik klaar. En dit advies is helemaal gratis!

  • Duizendpoot

    Illustratie, fotografie, film, analoog of digitaal. Ik ben van alle markten thuis. Dit zorgt ervoor dat ik alle mogelijke ideeën kan toepassen in je ontwerp om zo tot het beste eindproduct te komen. 


CONTACT/OFFERTE

We gaan eerst in gesprek om elkaar te leren kennen en jouw wensen verder te bespreken. Dan maak ik een offerte op maat. Nadat deze akkoord is bepalen we de strategie. Ik hanteer een aanbetaling van 50%. De andere helft breng ik na (digitale) oplevering van de opdracht in rekening. 

https://www.linndegroot.com/wp-admin/customize.php?url=https%3A%2F%2Fwww.linndegroot.com%2Fgraphic-design%2F&autofocus[section]=builder

CONCEPT/ SCHETSFASE

In de begin fase doe ik eerst onderzoek, ga ik aan slag met de visuele identiteit. Ik stuur altijd wat schetsen op zodat je meteen vanaf het begin een idee krijgt en kan bepalen welke kant het op gaat. Ik maak ontwerpen die passen bij jouw merk en die jouw doelgroep aanspreken. Ik ontwikkel de slogan, schets het logo, de huisstijl en beelden. Eén merk, één stijl, één boodschap. Afhankelijk van de strategie worden middelen ontwikkelt die nodig zijn om jouw merk een gezicht te geven. Van huisstijl, social media en promotie materiaal, tot bedrijfsvideo.

AANLEVERING/FEEDBACK

Op basis van jouw wensen ga ik aan de slag met een ontwerp, waarna ik het concept naar je toe stuur en waarop ik graag je feedback ontvang. Nadat er op basis van de concepten een ontwerp is gemaakt, kunnen eventuele (grote) wijzigingen en andere wensen in het ontwerp aangebracht worden met een maximum van twee gratis wijzigingsrondes.

PRINT

Bij drukwerk: Belangrijk voor je huisstijl of andere reclame uitingen is dat alles druk klaar is. Dit lever ik ook zo aan. 
Posters, flyers, stickers, visite kaartjes etc. Zodra het ontwerp aan jouw wensen voldoet, gaat het naar de drukker voor een proefdruk. Aan de hand van de proefdruk kun je beoordelen of het ontwerp helemaal naar wens is. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog worden doorgevoerd. Het idee is dat na het aanleveren van het
product, je mij nooit meer nodig hebt. (op toekomstige opdrachten na dan ;))

YAYY, HET EINDPRODUCT

Na het goedkeuren van de proefdruk óf het digitale concept ontvang je een factuur voor de resterende kosten. Nadat deze factuur is voldaan, wordt de gehele opdracht gedrukt en/of digitaal opgeleverd. En kan jij tevreden verder met je eindproduct!

CLIENTS

World animal protection ◆ Flevosap ◆ Paaspop ◆ Paleis het Loo ◆ Lumen Lineas ◆ Grizzlynaut ◆ HKU feesten ◆ ROC Aventus ◆ RudyRuud productions ◆ 48 Hrs ◆ Bill’s Bike Tour ◆ Ongekende spuiten ◆ ScribbLinn ◆ Smeerboel festival ◆ Strafwerk ◆ Beshured ◆ La Rêve Festival ◆ Festival De Fusie ◆ Neighbors ◆ Insight theater ◆ Bakkerij van der Wal Jolink ◆ etc.